Reparatie/opvullingen

Reparatie of rebasing

Reparatie
Wanneer de gebitsprothese kapot is, is hier meestal een oorzaak voor. Wanneer iemand te lang door blijft lopen met een gebitsprothese die niet meer goed past wordt de kans op een breuk alsmaar groter. Rebasen is vaak de oplossing om te voorkomen dat de gebitsprothese op de korte termijn weer breekt of scheurt.
Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat u de gebitsprothese hebt laten vallen waardoor deze stuk is. Reparaties kom ik bij u thuis ophalen en dezelfde dag ook weer terug brengen.

Opvulling/Rebasing
Is uw gebitsprothese nog niet zo oud maar is de pasvorm toch niet meer optimaal? Zit de gebitsprothese niet goed op zijn plek? Valt deze zo naar beneden? Of komt er telkens voedsel onder te zitten? Dan is het misschien verstandig om de gebitsprothese op te laten vullen.
Dit heeft allemaal te maken met het slinken van de kaak. Er wordt een afdruk genomen met de huidige gebitsprothese. De gebitsprothese gaat mee naar het laboratorium en het afdrukmateriaal wordt omgezet naar kunststof. Diezelfde dag krijgt u de gebitsprothese alweer terug.

BEL ONS